Uddannelse skud som militæret.

Den nye skiskydning sæsonen er ved døren. VM starter den 27. november i Östersund, Sverige blandet stafet. Tjekkiske repræsentanter i forberedelsen fokuserede hovedsagelig på skudhastighed. Og de følte hæren. Før hver skydning uddannelse havde flere gange gentaget håndtering af våben. Hver detalje er vigtig for skydebane og sparer værdifulde sekunder. Veronika Vitkova Ondrej Moravec værdsætter ændringer vil forbedre tak til dem for ca. 5 sekunder. Deres indtryk kan høre i følgende video.

Den eneste, der var uenige med de ændringer, Gabrielle Koukalová. Det er stadig i sin oprindelige, langsommere stil skydning.

Ud over ændringer i forberedelse til biathlon også vænne sig til en modificeret hold implementering. Kom en ny soldat. Tyske Daniela Müller blev erstattet af tjekkisk-canadisk Tomas ZÍDEK. “Jeg tror, det vil være en positiv forandring, fordi Danielo sidste sæson arbejde gav kun 50%, og jeg kunne ikke lide.” Siger Ondrej Moravec. Og han siger ikke eneste nye soldater, men også den nye cheftræner for mænd Michael Malek. “Jeg ved med ham i meget lang tid. Michael var begyndelsen på mere af en iagttager, kortlagt situationen og sžíval med en ny position. men det er cool for mig, var der absolut ikke noget problem. ” Ondrej Moravec siger.