Sung Hyun Min – player of the match

I dag er presset rent faktisk har foretaget spil for spurs. Det mest slående eksempel, selvfølgelig, vil tjene som et mål Tilfælde af alli. En hurtig udvalg af bolden, men er tættere på centrum, fine, med et par undtagelser, overførsel, mål. Seong Hyeon-Min var meget god. Sagen var god. Eriksen og Lamela. Alle er de helt bekendt med de krav, som hans mentor og er villige til at give efter pres for at afslutte.

Ja, især bør du fokusere din opmærksomhed på den koreanske angriber Tottenham sung Hyun Mina. Når han flyttede til England, ganske stille og roligt, første gang her, han spurgte ikke, men i starten af den nuværende sæson viste den sande talent den 24-årige kunstner. Hos Bayer han var god, og nu åbnet under ledelse af Pochettino. For det første spil af sæsonen 2016/2017 Søvn har scoret så mange mål, mange mål i sidste sæson, hvilket er meget afslørende.

I dag er han især fædrene defensive skanserne “byen” i høj pres, har lavet en serie af skarpe angriber bevæger sig. Påført fire slag til længere Bravo, skabt to spørgsmål til den partner, som kulminerede i touchdown pass, Tre gange Betsafe (registrere) tog i besiddelse af bolden. Et højt niveau af spil koreansk giver dig mulighed for at stille og roligt at tilpasse Vincent Janssen og nå frem til en bekendt niveau af spillet Harry Kane. Selv fra den anden der er bedre tættere på det Nye år, noget at vente efter.

Og ikke kun på grund af et selvmål. Generelt er jeg tilbøjelig til at spille Alexander i den sidste kamp for at skøn, lav, fordi, Ja, for det første, bolden ind i sit eget net, og for det andet, alt for mange unøjagtigheder i aktion Nordicbet (Revision og Bonus). Selvfølgelig, kolarova af de mest pålidelige forsvarere svært at rangere i første omgang, han er mere wingback til forsvarstræning kan være tværgående, men ikke helt spiller, der vil handle på plads og cementeret. Eller rettere, ikke spilleren. Det er normalt produceret med henblik på at skabe numeriske fordel i deres zoner i dag Kolarov med en klassisk udfordring, desværre, er svag.

Slaget ved målmænd

Du har sikkert hørt om fodbold spil FIFA. De fleste af jer nok også har spillet eller spiller stadig det. Du ved, i den sidste del af Hugo Lloris har skrevet en enorm rating. Så, i slutningen af det spil, vi kan roligt sige, at udviklerne har gjort et fantastisk job. Hvordan har Lloris! I modsætning til Sergio Aguero! De angriber ikke behøver introduktion. Det rigtige valg position, fremragende svar, Bravo, målmand!

Selv om Bravo var god i dag. Ville ikke engang skyde skylden på ham for det mål, vi har indkasseret. Endnu mere, er det umuligt ikke at rose Claudio for en straf, Eric Lamely. Fordi gæsterne passere den tredje – hvem ved, måske, og sortere i endelige angreb vil ikke være i stand til.