Sparta uten ventet å se? Uventet playmaker og junior erstatte ham for første gang

Hvordan erstatte playmaker da han ble forlatt oss uten? Fotball Sparta på første forsøk ble straffet Borka ventet å gi råd. Om špílmachrovy utfordringer i midtbanen aksje Lukas Marecek og atten år gamle Filip Havelka. Ny rolle håndtert godt og Letenští duell i det 14. runden av ligaen nederlag Karvina 3: 0. Marecek grunnla det første to scorings handling, ros hørt den unge debutant i start formasjonen.

På en playmaker? State of katastrofe Spartan troppen leverer innovative løsninger, fordi ellers de bare ikke er opp til tak. Lukas Marecek vanligvis spiller rollen som defensiv midtbanespiller, etter Kadeřábková pensjonering Bundesliga i fjor høst selv tok hans plass på høyre side av forsvaret.

Og nå trakk han som en playmaker, der to perpendiculars over stiftet to action på første målscorer. Den første testen uten representant ventet å se at for utelukkelse i Liberec utstedt med en stopp på tre hjul, så Sparta klarte.

“Jeg prøvde å spille playmaker og Borka representert i hovedsak i det offensive oppriktighet. Og at posten kom ut? Det er spesielt bra at vi blir dratt inn i handlingen mål “hengir Marecek.

Pranks passere sjansen til ungdommen
Like før kampen kunne likevel forlenge stor sykestue.

“Vår situasjon er allerede veldig komplisert. Og denne morgenen hun selv kalte legen at han hadde Marecek infusjon og hele natten. Jeg måtte begynne å tenke på hvordan rapporten legger dem uten ham. Jeg er glad for at Luke til slutt gikk inn i spillet og mestret det. Vi må kaste for å sende guttene fra nitten, er ingen annen måte, “sier trener David Holoubek.

Dočkalová Liberec pranks sjanse til å passere atten år Filip Havelka. I en liga odkopal likevel bare ti minutter fra Jihlava, på søndag, sluttet han seg rett inn i start formasjonen. Og han spilte bra.

“Det var en god debut. Vant 3: 0, så for meg en god følelse. Ackee Jeg har nylig trent mye på midtbanen, jeg var bare meg og Ziza Mustedanagič, så det var enten meg eller ham. Jeg er glad for at treneren valgte meg, “Havelka ble smirking.