Sesongen begynte tidlig med kampen i München med Bayern

Sesongen begynte tidlig med kampen i München med Bayern. Spartacus så ganske anstendig. Raskt avgjort i forsvaret Mitreski. Score Irismetov fra en god posisjon, kan det gå på et annet spor – og skjebne av Jafar i “Spartacus”, og “Fratria”. Men det er konjunktiv. Bayern scoret ett mål på slutten og det var nok for seier. Men responsen i Moskva lovet å være skjebnesvanger. Videre, mesteren av Russland var ment for å hjelpe den beryktede Generelle frost, hadde en hånd i seier over Arsenal. Og som det oppvarmede interesse av Bavarians å Yegor Titov, en pris på 25 millioner euro.

Mislyktes. Ingen Arsenal -2 eller bruden Egor. “Bayern” trygt vant 3:0 – to av tre sett Mehmet Scholl. Stilling i konsernet forverret seg kraftig, og interesse av mugnana til Titov noe stilnet. Det var mulig å fikse i London. Men otvetka mot Arsenal, som Spartacists utført i svart uniform med noen andre, viste seg å være kjedelig og skuffende for klubben vår. Bestemte mål Thierry Henry som “Fratria” har mistet sjansene for videreføring av en kamp i Europa. Å være i stand til å fokusere på starten av mesterskapet i Russland.

Kampen mot Premier League nykommere Saratov “Falcon” var ganske vanskelig, og endte i en målløs uavgjort. Fire offisielle kamp som ble holdt Fratria og ett mål. Når er det? Det første målet ble scoret, og at det fra straffen sted i det ingenting å løse spillet med Lyon. Noe. Og målscorer på alle Usbekistan har ikke scoret, og Granovsky – ikke Roberto Carlos, og resten av rookies ikke. En Mitreski fornøyd.

Endelig den første seieren i Novorossijsk 2:1. Ofte kritisert Viktor Bulatov scoret i slutten. Deretter spilles med CSKA takket være en straff Vasilij Baranov var ikke mindre enn Bulatov. Målet med Maksym Kalinichenko sikret seier “Rotoren” og straff i utførelsen av Dmitry Parfyonov har brakt med seg tre poeng i Rostov. Etter fem runder med 13 poeng fra en mulig 15 i champion ‘ s terminliste. Livet blir bedre? Ja. Bare scoret bare fem mål. Hvert mål er født i smerte, og det er ikke i Irismetova. Stille Alexander Shirko, stille Nikolaj Pisarev, den tause heltene fra det forrige høst, Brasilianere Robson og Marco. Sist og ikke i det hele tatt surt fra å bo i dyp reserve. Robson er fortsatt preget av at klokket på hodet av dreadlocks.

Der fire seire, og det var ventet, og det femte. Videre motstander klønete nybegynner i Premier League “en torpedo-ZIL”. Forventet en stor seier. Det er det. Nikolaj Pisarev som åpnet scoring med den tidligere Fratria Alexander Pomazun bare i det 85 minutt. Og da klarte de å holde støtende trekke på Luzhniki 1:1. Etter syv runder mesteren er på fjerde. Men i forkant av styrtende Troika “Krylya Sovetov” “Zenith” og “Falcon”. Avreise fra Cupen etter hjem beseire fra “Falcon” skuffet, men ikke så mye. Bortskjemt gull Fratria fans trodde Cup er en sekundær-trofeet.

I den øredøvende 0:3. To mål i porten til Alexander Filimonov sendt Valeriy Kechinov, som gikk fra “Spartacus”, en Adrian Sosnovskiy, som har ikke gitt i “Spartacus” sjanse. Valery kunne ikke motstå og viste Oleg Ivanovitsj på resultattavlen. Elsker de røde og hvite i media og fans glede seg. Romancevo overalt. Før kampen teamet fra Jugoslavia, ble han spurt om utsiktene i største laget av landet, forviste dem fra “Spartacus” Tikhonov og Bushmanov Cacinoma. Svare, Oleg Ivanovitsj kunne ikke forestille som spilte henne (i sammenheng med team) spillere innsats, journalister ville bli “avfall”. Etter denne hendelsen, Romantsev og tidligere ikke favør pressekonferansen ikke gå på dem, og klubben hadde til regelmessig å betale strarry for sviktende hovedtrener.

Etter nederlaget i Ramensky fra nåde landet Filimonov. Fikk en sjanse Levitsky, ventet tålmodig på sin time. Rolig, selv flegmatisk keeper ble erstattet av emosjonelle og temperamentsfull, også. Det var en følelse av at den brennende øyne og aktive bevegelser Maxim gikk til fordel for felles sak. Ikke brukt forsvarerne til en slik hastighet.

Resten av første etappe, Fratria hadde et svært anstrengt – en beskjeden seier, støtende trekker, tap “torpedo” og “Zenith”. Savner Peter Alexander backfired Sterkt i andre runde av stormen “Ajax” torpedovtsy prøvd på en t-skjorte. Fratria ferdig med den første runden andre, å miste ett poeng “Vingene”. Av og store, noe forferdelig, ikke telle virkningen. 16 mål på 15 kamper er ikke nok for “Spartacus”. La oss ikke glemme skader, Maxim Kalinichenko og Artem Bezrodny, som sparket ut de elleve som har vært teller trenerstaben.
Vi vil også anbefale: klikk her for å se men dette webområdet les mer og denne artikkelen