Säsongen började tidigt med match i München med Bayern

Säsongen började tidigt med match i München med Bayern. Spartacus såg ganska anständigt. Snabbt satt sig in i försvar Mitreski. Betyg Irismetov från en bra position, det kan gå på ett annat spår – och öde Jafar i “Spartacus” och “Utställning”. Men det är konjunktiv. Bayern gjorde ett mål i slutet och det räckte för seger. Men svaret i Moskva lovade att vara ödesdigra. Dessutom mästare i Ryssland var tänkt att hjälpa den beryktade General frost, hade en hand i att besegra Arsenal. Och uppvärmd intresse av Bayern till Yegor Titov, ett pris på 25 miljoner euro.

Misslyckades. Inga Arsenal -2 eller bruden Egor. “Bayern” tryggt vann 3:0 två av tre att sätta Mehmet Scholl. Position i gruppen försämrats kraftigt, och intresse av mugnana att Titov på något sätt avtagit. Det var möjligt att fixa i London. Men otvetka mot Arsenal, som Spartacists bedrivs i en svart uniform med någon annan, visade sig att vara tråkigt och nedslående för vår klubb. Beslutade mål Thierry Henry genom vilken “Spartak” har förlorat chanser för fortsatt kamp i Europa. För att kunna fokusera på starten av mästerskapet i Ryssland.

Matchen mot Premier League-nykomlingarna Saratov “Falken” var ganska svårt och slutade i en mållös match. Fyra officiella match som hölls Spartak och ett enda mål. När är det? Det första målet gjorde, och som från straffpunkten i något för att lösa spelet med Lyon. Något. Och målskytt av alla Uzbekistan har inte fått, och Granovsky – inte Roberto Carlos, och resten av rookies inte. En Mitreski glad.

Äntligen den första segern i Novorossiysk 2:1. Ofta kritiserat Viktor Bulatov fått i slutet. Då spelade med CSKA tack vare en straff Vasilij Baranov var inte mindre än Bulatov. Målet för Maksym Kalinichenko garanteras seger “Rotor”, och straffet i utförandet av Dmitry Parfyonov har fört med sig tre poäng i Rostov. Efter fem omgångar av 13 poäng av 15 i champion ‘ s schema. Livet blir bättre? Ja. Bara fått endast fem mål. Varje mål är född i smärta, och det är inte i Irismetova. Tyst Alexander Shirko, tyst Nikolay Pisarev, den tysta hjältar av den föregående hösten, Brasilianare Robson och Marco. Sist och inte alls sura från att vistas i djup reserv. Robson är fortfarande kännetecknas av det faktum att slagen i huvudet av dreadlocks.

Där fyra segrar, det var väntat och det femte. Dessutom, motståndare klumpig nybörjare i Premier League “en torped-ZIL”. Förväntas en stor vinst. Det är. Nikolay Pisarev som öppnade poäng med den tidigare Spartak Alexander Pilgrimerna endast i den 85: e minuten. Och då misslyckades med att hålla stötande dra på Luzhniki 1:1. Efter sju omgångar mästaren ligger på fjärde plats. Men framför sportspel Expekt (omdöme och yttrande) käck Trojkan “Krylya Sovetov” “Höjdpunkt” och “Falcon”. Avgång från Cupen efter att på hemmaplan besegra från “Falcon” besviken, men inte så mycket. Bortskämda guld Spartak fans trodde Cup är en sekundär trophy.

I den öronbedövande 0:3. Två mål i porten av Alexander Filimonov skickas Valeriy Kechinov, som gick från “Spartacus”, en Adrian Sosnovskiy, som inte ges i “Spartacus” chans. Valery kunde inte motstå och visade Oleg Ivanovitj på resultattavlan. Älskar den röda och vita av media och fans att jubla. Romancevo går överallt. Innan matchen team från Jugoslavien, blev han tillfrågad om utsikterna i största laget i landet, utvisade dem från “Spartacus” Tikhonov och Bushmanov Cacinoma. Svara Oleg Ivanovitj kunde inte föreställa mig att spelas henne (i samband med team) den spelare insatser, journalister skulle bli “avfall”. Efter denna incident, Romantsev och tidigare inte gynnar presskonferens inte gå på dem, och det fick klubben att regelbundet betala strarry för att inte head coach.

Efter nederlaget i Ramensky från grace landade Filimonov. Fick en chans Levitsky, tålmodigt väntade på sin timme. Lugn, även flegmatisk målvakt ersattes av känslomässiga och temperamentsfull. Det fanns en känsla av att brinnande ögon och aktiv gester Maxim gick till förmån för den gemensamma saken. Inte används för försvararna sportspel Betfair (se här) att sådan hastighet.

Resten av den första etappen, Spartak hade en mycket ansträngd – en blygsam seger, stötande, oavgjorda, förluster “torped” och “Höjdpunkt”. Missa Peter Alexander slint i hög grad i den andra omgången av stormen “Ajax” torpedovtsy provat på en t-shirt. Spartak avslutat den första omgången för det andra, att sportspel Betway (Betway) förlora en punkt “Vingarna”. I stort, inget hemskt om man inte räknar med effekterna. 16 mål på 15 matcher är inte tillräckligt för “Spartacus”. Låt oss inte glömma skador, Maxim Kalinichenko och Artem Bezrodny, som sparkade ut de elva, som har varit räkna coaching personal.