Raboňův rase hjulpet barn. Straka snakker, vant Idrettsutøvere

Tidligere profesjonell rytter František Raboň viste en ny måte du kan gjøre sykkel maraton. På lørdag hadde han i Šťáhlavice nær Pilsen veldedighet rase som brakte 75 000 som godtgjørelse for funksjonshemmede barn fra senteret Hajek, for å oppmuntre action på banen og ishockey ikonet Martin Straka. Vinneren var Jiří Hudeček.

Premieren årlige innsamlingsaksjon sykkelritt Porsche Plzeň Františka Raboně hadde fra starten en veldedighet undertekst. Resultatene var i den andre raden.Alle inntektene fra startkontingent, som utgjorde ett hundre og femti deltakere på 75.000 kroner, gikk til Hajek Center, som hjelper funksjonshemmede barn rehabilitering.

“Jeg er veldig glad fordi vi er bak virkelig morsom premiere. Oppmøte (Bet-at-home) var solid, været kom og vi kunne definitivt (Betsson) leve opp til løftet om at hele beløpet av startkontingenten valgt mål til støtte for barnevernstjenester Hájek Center “, var fornøyd Rabon, en fem-tiden deltaker i Giro d’Italia vinner og enterprise rundt Murcia 2010.

i nærliggende områdene i Šťáhlavice vant den erfarne Jiří Hudeček. “Lignende hendelser er nå ganske mye, men dette var virkelig spesiell.Det er ikke det at jeg seiret for en god sak. Men sporet var ikke lett. Det var ikke i hennes typisk vanskelig klatre, men fortsatt mange lange og langvarige turer som kan virkelig irritere “vinner.

Det var også en halv-spor, som dukket symbol Pilsen (Betsson) hockey mester Martin Straka annen mester Extraliga Michal Dvořák. De to syklet sammen hele tiden, de fleste av måten de snakket og okkupert 21. og 22. plass. En kortere løp selv gått seg Rabon, men 55thsted viste tydelig at han ikke var i det hele tatt om resultatet.

“Jeg tror at vi har klarer å bygge et anlegg som vil ha den tradisjonen,” lagt den tidligere utestående časovkář.

Porsche Pilsen Cup – 50 km: 1. Idrettsutøvere (Symbio Cannondale) 1:41:11, andre Rajchart (Tsjekkia Savings Bank) 1: 46, tredje Kesl (Nejlevnějšípneu) 8: 16th 25 km: 1. Frank (Kola-bbm.cz) 52:59, 2. Bittner (forfatter Lag grader) – samtidig 3. Wand (brutto prøve) 8: 28

< div class = "søkeord"> Emner