Pelaaja takaa otti hyvin nuori erotuomaria. Hän sai ylimääräisen rangaistuksen

Käsittämätön hyökkäys? Tai ehkä unohdetaan taistelun tuoksinassa? Oli miten tahansa, tilanne päättyi ankaraa rangaistusta. Kolme vuotta kilpailussa ei pelaa rugby Argentiinan Andres Bruno Doglioli, joka Italian liiga takana raa’asti kaatoi nuori erotuomari.

 

Kaksikymmentä kolme Maria Beatrice Benvenutiová ratkaisseelle naisten vastaa olympialaisissa Riossa předloňském maailmanmestaruutta sunnuntaina mies vastaa Italiassa yli ongelmia päätökseen. Ei puolestaan jopa křehotinkou että se olisi ristiriidassa jonkun pysähtynyt. Mutta tämä on vain poikkeuksellinen tilanne. Ottelun jälkeen siirrettiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin piiskansiima.

Doglioli sai tuomareilta tapahtuneesta keltaista korttia. Vicenza, joka toimi MrGreen (klikkaa tästä) kapteenina třiatřicetiletého argentiinalainen oli jo erottaa toisistaan itse. Torstaina pelaaja rangaistaan Italian Federation.

“Tällaisessa tapauksessa ei ole mitään perusteita. Se oli hetkellinen ComeOn (klikkaa tästä) menettäneen kontrollin pelaaja, joka on aina toiminut ammattimaisesti ja oikein”, sanoi Vicenza lausunnossaan, että Doglioli pahoittelee erotuomarit, joukkuetovereihinsa, klubi, sponsoreita Expekt (klikkaa tästä) ja puhaltimet.