Passiv medverkan i sommar överföring kampanj

Ganska konstigt är att det saknas en allvarlig förstärkning av laget under den gångna säsongen. Problemet i attack “järnvägen” kom direkt efter avgång team Oumar Niasse denna vinter. För att ersätta den Senegalesiska kom en annan Afrikanska anfallare i buren på “Loko” det var en Nigerian, Hesekiel Khentii bergen, som förra säsongen visade Viken i spelstyrka mellan Vm i Ryssland och Slovenien. Uppfödare har gott om tid att hitta matchande spelar stil av laget spelare, till förmån för finansieringen av de röd-gröna problemet är dock inte betydande förvärv och har inte följts. Därför, just nu, coaching personal finns det oöverstigliga problem med bildandet av den offensiva linjen i laget. Den henti, Portnyagin, Maicon och SC skuletic å ena sidan den spelare är olika, men absolut inte lämplig för defensiv spelstil “järnväg”.

De kommande Elia Herkus till posten som President i klubben och hans första reformerna som först verkade rationellt och lämpligt. Men efter en tid kan vi säkert säga om de första misstag nya ledarna för de röd-gröna. Den satsning gjordes för att återgå till system av klubbens legender: Khapova, Loskov och Semin som kom att bli sportspel Nordicbet (åsikter om Nordicbet) ett återupplivande av ett behagligt mikroklimat i laget, för att få athletic förtroende från spelare och bra erbjudanden. I själva verket var det bara det sista stycket, och då bara tillfälligt, som en följd av försäljning av komponenter av detta “trick” i hög grad uppvägs sport. Men även om vi anser att denna åtgärd av den förvaltning som enbart ett PR-trick, här språket inte vända säga sportspel Betsafe (omdöme och yttrande) att det önskade resultatet uppnås – fans på stadion i Cherkizovo med varje match mindre och mindre.

Herkus följt rådande i samhället principen om “nya är väl glömt gammal”. Men mycket mer effektiva skulle vara att införa något som radikala och revolutionära. Det kan vara utgångspunkten för bildandet av nya framgångar “Loco”, eftersom det för närvarande står och stampar med ett öga sedan, som sannolikt inte kommer att leda till snabba framsteg.

Lokomotiv är en fånge av sina tidigare framgångar och segrar. Att vara i stunden, i den absoluta mitten av championship, de motståndare som “järnvägen”, på ett eller annat sätt, uppfattar de team som strävar efter den högsta platser med prefixet “toppen”. Därmed en ökad inställning av motståndare till spelet och en mer grundlig beredning för tändstickor. Å ena sidan, naturligtvis trovärdigheten i laget är trevlig, och naturligtvis, en viktig del av fotboll sportspel Betsson (sportspel och kasino), men å andra extra vikt, som måste kunna hantera.

Kanske fans “Loko” i alla fall det är nödvändigt att ha tålamod och gå igenom den svarta remsan. Den nuvarande stagnationen kommer förr eller senare att ändra stiga och laget kommer att återgå till sin tidigare position, eftersom detta är en viktig faktor är den ekonomiska resurser. Med sådana inflytelserika sponsor till tillbaka kommer att uppfattas som ett fullständigt misslyckande och en skam.