Ne-a arătat cât Dzeko mare este, a spus el după ce a pierdut Zeman

fotbalistul bosniac Edin Dzeko a amintit încă o dată fanii cehi, în timp ce un hat-trick doborâte Pilsen și amenajat pentru AS Roma câștigă 4: 1 în Europa League. Un singur shooter Pilsen, Martin Zeman după meciul a trebuit să recunoască, ca un atacant de calitate este.

“Oricine urmează fotbal știe că acesta este un atacant excelent. Nu este nimic a fost supus unor cluburi ca Wolfsburg și Manchester City. Astazi ne-a arătat de ce. Este puterea, rapid, bun cu balon și se poate înscrie goluri”, a declarat după meci, reporterii Zeman .

El nu a vrut să speculeze dacă și chiar promovat Dzeko din cauza absenței apărător cheie Roman Hubnik Pilsen. “Aceasta este o speculație, este greu de saltea bebelus spus. Mai subtire (Hubník) pur și simplu nu a fost, așa că trebuie să le ia. De la întâmplă, am joc cu totul înfiorător. Este AS Roma, suntem în ghilimele doar Plzen. Ele sunt un lider mondial, suntem cu ei 70 de minute pentru a ține pasul dar apoi a decis calitatea lor “, a adăugat el.

Era rău, dar că Pilsen a ratat sansa lui mare la 2: 2 când Marek Bakos a lovit numai portar. “Am avut o șansă bună de comparație În schimb, el imediat la Roma la 3: 1., Și apoi a jucat foarte bine”, a comentat Zeman.

Al treilea obiectiv a dat Romani Diego Perotti lob spectaculos kick “Rabona”, care a traversat picioarele. “Cred că a vrut să centru, dar a căzut în gateway-uri. Se pare frumos, dar dacă ar fi dorit, ar fi fost mai bine”, a spus mijlocașul Pilsen.

El însuși a fost lovit în cap la 18 minute după inima lui Jan Kovarik și în comparație cu 1: 1 “Nu sunt sigur dacă eu sunt un adult a dat vreodată un gol cu capul lui. De fapt, da, Pribram una. Dar asta a fost special pentru că era AS Roma”, a amintit el Zeman. “Sunt fericit pentru el, dar nu am câștigat, așa că sunt doar dezamăgit. În cazul în care punctele au fost, ar fi mai bine, s-ar juca sigur, dar nu ca asta. Am făcut schimb de puncte”, a adăugat el.