Lidt kendt Selyuk ikke undervurdere omkostningerne

Mest for nylig, den store agent John Smith fortalte om alle de ins og outs af arbejde i Minot Raiola, og Jorge Mendes, og nu åbnet op for en ny skandale, denne gang omkring, den Ivorianske midtbanespiller Yaya Toure og hans agent Dmitry Selyuk.

Seliuk, der er Runde kærligt kalder “papusoi”, meddelte sig til den verden (eller rettere, hele det engelske verden) for seks år siden, at give tre interviews.

Hans mest high-profile client Yaya Toure venstre Barcelona, og Selyuk, som ingen i EPL ikke kender, råbte om, hvordan hans klient var krænket på camp Nou.

Lidt kendt Selyuk ikke undervurdere omkostningerne og hans arbejde, hvor den Afrikanske var i den Unibet (anmeldelser) voksende styrke af Manchester city, er tydeligt påvist. I første omgang, ud over “borgere” er interesseret i at Toure og Arsenal, så før agent, fik ikke en nem opgave, at trække ud i den del af hans liv.

“…Turen vil ikke erstatte Cesc. Han vil ikke spille i Arsenal. Mange store klubber er interesserede i det, de foretrækker, ” sagde den berygtede agent i Europa den 19 maj 2010….”

“Yaya vandt all England, hvis Guardiola vinder uden Yaya?”. Den ukrainske, der krydsede vejen, Guardalavaca: Facebook Dmitry Selyuk, Dailymail

Men byen, som var mest tiltrukket af fyre, der bare blev givet. Ifølge Selyuk excentrisk, kærlig, usædvanligt Bet365 (sportsvæddemål og casino) udstyr, den Britiske helt ignoreret den nyfundne rigdom, og har handlet, som om han var på randen af konkurs.

“…En tur som mange er interesseret. Arsene Wenger og Arsenal er interesseret, og hvis alt går vel, snart handlen er afsluttet, sagde Selyuk 7 juni 2010. …”

Anden Runde juli underskrevet en fem-årig kontrakt med city, Roberto Mancini. Hans løn udgjorde 220 tusinde pounds per uge.

Toure selv indrømmede, at Selyuk har ofte sagt, at en ting, men mente noget ganske andet. Det er sandt, men denne Betfair (anmeldelser) funktion ikke gider den Ivorianske, som har 15 års erfaring med at arbejde med ukrainsk. De får så chummy, at Runde selv kaldte sin ældste søn i ære af agenten.

Helten i vores historie er hjemme i Barcelona og Monaco. Ved hjælp af “primenyalsya”, “city”, han fik, og den nye rigdom – og det er ikke tale om sponsoraftaler med Nissan og Puma i alt mere end £ 3 millioner. Hans side på Facebook én gang stolt skinnede et foto foran en Billboard Chopard, det eksklusive Schweiziske ur-brand.

“Jeg elsker deres spillere mere end penge,” sagde ydmygt agent, der dog altid vil have mere. Manchester city ønskede at sælge sin største kunde i denne sommer, men ikke særlig ked af, at de Afrikanske vil forblive i team for endnu et år.