Jagr saada kaikki toiminut jopa, ja voi pelata rauhassa lupasi viisikymmentä

Jaromir Jagr tiuskaisi ja hän omistaa toisen sijan pisteitä NHL: ssä. Čtyřiačtyřicetiletý hyökkääjä Florida lovinen kolme syöttöä vastaan Buffalo. Vanhin pelaaja liigassa taisteli kiekon maalin taakse. Pass, toinen ja tavoite. Historiallinen hetki oli maailmassa. Seuraa ottelun toiselle Mark Messier pisteytyksen NHL. Molemmat ovat 1887 pistettä. Ennen Cech on vain Wayne Gretzky, joka saavutti 2857 pistettä.

“Kun jään eläkkeelle, en katso taakse, mitä tein, ehkä pidän enemmän, mutta nyt nautin jokaisesta hetkestä ja mahdollisuus pelata tässä liigassa. Yritän tehdä kaiken voitavani. Rakastan sitä niin paljon. En tiedä, kun sanoin, että haluan urheilu-viikko.com pelata viisikymmentä, kaikki nauroivat minulle, mutta aion harjoitella joka päivä todistaa se,” lainattu Jagr jälkeen voittaa 4:3, kun shootout-palvelin nhl.com.

Jagr tämän vuoden kausi ei alkanut ihanteellisesti, hieman hidas alku, hämmennystä Nordicbet ympäri performance of Florida, muutos valmentaja ja jopa paikalla voitot tšekin hyökkääjä ei nauti. Joulukuussa hänet, mutta hän istuu, viiden viime peleissä hän teki viisi pistettä. Yksi tarvitsee vain saada ulos historiallinen toinen asema pisteytys.

“Nyt se on turhauttavaa, mutta kun katson taaksepäin, tiedän, että olin osa erityinen Betsson ilta. Olisin järkyttynyt, jos joku ohitti. Oli hienoa nähdä tämä”, lisäsi Sam Reinhart, vastustaja Buffalo.