Historien Runt och Selyuk började 2001

Februari 2016. Utnämningen av Guardiola head coach “city”

“…– Yaya vann i England alla troféer utan Guardiola. Om Guardiola vinner utan Yaya?…”

September 2016. Toure har missat en del av staden i Champions League

“…Om city inte vinner Champions League, jag hoppas att PEP kan åtminstone finna styrkan att erkänna att han hade fel, och förödmjukande bra spelare som Yaya. Om han vinner, jag ska komma till England och jag håller med om att PEP är den bästa tränaren i världen….”

September 2016. Guardiola kräver en ursäkt

“…Om Guardiola vill ha ett krig som han ska få. Jag kunde se hur han hade behandlat Jaya. Barca gjorde Messi, inte PEP. Luis Enrique har visat att för att nå framgång mot Barcelona är möjligt utan den. Om PEP vill bevisa att han är en bra tränare han är i “Zaragoza” och “Sunderland”. Låt oss se hur bra han är när det är i hans besittning inte ett bra team med en 500 miljoner pund för överföringar….”

Historien Runt och Selyuk började 2001, när mittfältaren lämnade sitt hemland och anslöt sig till den Belgiska “Beveren”. Hans tidigare klubb ASEC Mimosas haft kontakt med London “Arsenal”, men Runt för att locka Britterna kunde inte. Dessutom, 2003, gick han till London, men lyckades inte imponera på Wenger med sitt spel.

Personer nära Arsenal säga att Selyuk försökte i England alla, men ingen ville ta hans 20-åriga Elfenbenskusten. Han tillhörde Yaya, som min son, men alternativ i de stora ligorna var inte, och den unge mittfältaren gick till FC Metalurh Donetsk. Intressant, äldre bror Kolo (som erkände att Yaya mer begåvade än honom), avråder från att röra sig i Ukraina, men Yaya betrodd agent.

Den ukrainska sade en gång att “jag sätter Yaya i svårare situationer, så han växte och blev starkare”, som kan översättas som: “vi hade inga alternativ.” Men resan verkligen blev starkare. Han spelade i Ukraina, och visade honom intresse för Olympiakos. Afrikanska trodde uppriktigt att Selyuk, som aldrig tvivlade på hans talang leder honom till framgång.

“Yaya vann alla England, om Guardiola vinner utan Yaya?”. Den ukrainska, som korsade vägen, Guardalavaca: Facebook Dmitry Selyuk, Dn

Varje ny övergång lovade Afrika (och dog) mer berömmelse och pengar. Med Monaco och Barcelona Selyuk börjat få något som förväntades från början.

I Barcelona är han så noga tog hand om sin klient som agerat som en förälder i en förskola. Han krävde att Guardiola stor lön och mer speltid, och det katalanska bröt ner och frågade spelaren om han är man, och som fortfarande gör beslut – han eller agent.

Som Tur ville vinna respekt för klubben, när det är gjort Selyuk? Det är inte klart. Men vi vet att med varje ny transaktion, upptåg och vredesutbrott simulerade ukrainska bara gått framåt.

Det är ingen tvekan om att Omgången var det viktigaste spelare i en framgångsrik säsong för city, men konstant hot att lämna klubben inte sluta aldrig. En tårta till en födelsedag, den ständiga impulser att hitta en klubb bättre förlust motivation Afrikanska alltid följde manus hans agent, som ibland påminde om en farsartad Komedi.

Nyligen Selyuk igen högljutt talade, för att styra all sin ilska på Guardiola och Chicky Begiristain, som lämnade Tur utan Champions League. Där Runda, det är alltid Selyuk, men “city” och Guardiola kommer inte att finna frid tills du kommer att kunna distansera sig från den rastlösa ukrainska och hans klient.

Vi rekommenderar också: mer information