FC Augsburg – Bayern Mnichov

kolarze

Bayern etter to liga nøle remízách hjem med Köln og Frankfurt til slutt i den høyeste tyske konkurransen vunnet når smash hit runde nederlag på Allianz Arena for en uke siden Mönchengladbach. Spesielt i første omgang, team av Carl Ancelottiho presentert en meget god prestasjon når Die Roten Colts nesten ikke leid Bet365 ballong og kan gi mye mer enn bare to mål, som scoret Vidal og Douglas Costa.

I den andre akt imidlertid Munchen lettet, som fører til det faktum at flere muligheter gradvis fikk Gladbach. Overvinn Neuer i Bayern mål, men feilet han, og derfor regjerende mester i spillet, tok alle tre poengene, slik at de kan Bet365 konsolidere lederskap i Bundesliga tabellen.

Sjansen til å få en ny seier vil Müller et al. denne ettermiddagen i Augsburg. Den tolvte team av dagens orden må klare seg uten Alfred Finnbogason. Best Augsburg målscorer forrige sesong og islandsk representant for en lyskeskade leges og dermed inn i kampen med en kjent Bayern gripe inn. Motsatt klar skal Bet365 allerede være Dominik Kohr, som rehabilitering av en ubehagelig skade, som hadde en brutal felling i september førte Mainz Jose Rodriguez  –www.bet-no.com .

Denne italienske treneren på benken for den tyske mesteren har alle spillerne unntatt Ribéryho Franck, som mangler på grunn av en muskelskade og er først nå begynt å vende tilbake til trening tilgjengelig. Bayern, men venter en ukes tur til Eindhoven til Champions League, så det er tvilsomt om noen Bet365 spillere ikke kan dra nå.