Dieta “4 masa” — caracteristici, sfaturi de nutritie, meniu

Dieta “4 masa” – special concepute pentru sistemul de alimentare, acute, precum și cronice, boli intestinale – colita, la începutul bolii (după zile de post), , dizenterie etc. creatorul Acestuia este unul dintre fondatorii dietetică M. I. . În ciuda faptului că aceasta dieta a fost dezvoltat încă în anii treizeci ai secolului trecut, ea și la această zi nu a pierdut relevanța și este utilizat în mod activ în sanatorii și spitale, și, de asemenea, numit de bolnav, de a trece de tratament la domiciliu.
Caracteristici de dieta “4 masa”

Nutriție, care a fost numită în această dieta, reduce și previne apariția ulterioară a și procese, creează toate condițiile pentru neutralizarea proceselor inflamatorii și ajută pentru a restabili o funcția intestinului. Special de dieta poate reduce sau chiar se exclude riscul de vătămări ale tractului GASTRO-intestinal și de a îmbunătăți capacitatea lor de a regenera.

Dieta număr de 4 prevede limitarea in dieta cantitatea de grăsimi (în special animale) și de glucide, de aceea ei mic. Din meniul ei este complet eliminat, și crescută secreția de stomac, produsele alimentare, precum și produsele alimentare, care poate provoca fermentație și procesele de putrefactie si irita zona inflamata tractul GASTRO-intestinal.
Recomandări privind alimentația

În perioada respectarea dieta de 4 pe zi, se recomandă să mănânce de cel puțin cinci ori, în acest caz cantitatea de porții trebuie să fie mică. Pentru a lua alimente, de preferință în același timp, acest lucru va îmbunătăți digestia și normalizează funcția tractului GASTRO-intestinal. Toate consumate preparate și băuturi trebuie să aibă o temperatură confortabilă, deoarece este prea rece sau, dimpotrivă, foarte mâncare caldă poate provoca un atac de cord.Masa 4 masa

Atunci când gătit ar trebui să fie evitate de prăjire, recomandate modalități de prelucrare a produselor – , baie de prelucrare. Să consume orice fel de alimente ar trebui să fie numai în lichid, sau formă.

Dieta cu colita și alte boli ale intestinelor nu permite consumul afumate, grase si picante de produse, dar, de asemenea, solid, care conține fibre sau prea uscat alimente. Limita în mod semnificativ în dieta ar trebui să fie sare și zahăr. A fost , de ce masă trebuie să renunțe în primul rând, vă prezentăm o listă de alimente interzise:

Afumături, conserve, produse semi-finite, sărare, sosuri, marinate, , fast-food.
Tipuri de acizi carne și păsări de curte, tari ciorbe din carne, cârnați, cârnați.
Tipuri de acizi pește, icre, fructe uscate și pește sărat.
Fierte, prăjite, ouă crude.
Orice produse de patiserie proaspete, integrale și pâine de secară, tărâțe, briose, clatite, acest telefon, paste.
Animale și grăsimi vegetale.
Brânză, lapte, iaurt, smântână, smantana.
Crude, fructe de padure, fructe și fructe uscate.
Legume.
și crupe, leguminoase, mei, hrisca .
Mirodenii, condimente.
Gem, miere, bomboane, prăjituri și alte dulciuri.
Băuturi carbogazoase, cafea, suc de struguri, bere, sucuri de fructe .

Read more: kettyenés and a page for Romanians scadereingreutate.com