Debut Wenger falt på veien med “Blackburn”

20 år er en lang tid. I løpet av denne tiden ansatte kan motta, vokse, føder et barn til å fullføre Universitetet. Kan bli en verdensmester og nasagot trær full skogen. Tjue år er nok for mye. Og ingenting i verden vil forbli uendret. Med unntak av Wenger i Arsenal.

For 20 år siden en stor Franskmannen først dukket opp på Highbury. Tjue, men i virkeligheten er – litt tidligere. Året før at Wenger hadde en hånd i overgangen Bergkamp. Og så rett fra Nagoya ga ordre til å logge Vieira og Garda. Vice-President for “gunners” David Dean alltid adlød lite kjent unge profesjonelle, byttes “Monaco” til “Nagoya”. Bruce Rioja ikke liker at overføringer av klubben bestemmer, fra den andre enden av halvkule, noen arrogante Franskmannen. Men hans meninger ikke teller. Skifte av trener var i gjære, og for noen var ikke en hemmelighet, som vil ta plassen til La Rioja.

Debut Wenger falt på veien med “Blackburn”. “Tramp” ble gradvis miste sin glans som en av de beste klubbene i England, men vanligvis oppfattet med forsiktighet. Spesielt siden da “Rovers” hadde opplevd, Berg, Le saux, blomster, og Sherwood, unge og begavede er gitt, Beattie og Sutton… sjekk Ut lovet problem. Men de begynte sorgudan. Arsenal tok ledelsen tre minutter etter den første visningen av Wenger på sidelinjen på Highbury. Uinterbern laget en flott diagonal meter av seksti, elektronisk oppdagelse droppet ballen på Wright, og at de to bevegelsene som deles ut med forsvarer og keeper.

Målet har hatt liten innvirkning på utviklingen av spillet. Fortsatt typisk Britisk fotball med kalesjer, hastighet og bryting. “Arsenal” prøvde å bryte på disken, og ofte med gips på elektronisk oppdagelse. Den Welshman gjentatte ganger vunnet luften og etterlater ingen sjanse herdet Berg, og et av høydepunktene klarte å blåse albue knuse norsk både lepper på en gang.

Elektronisk oppdagelse holdt på Arsenal bare et år, men i respekt for Wenger ble bevart og tiår senere. Balding red bull, han er en klassisk Britisk sentrum fremover – en topp spilt bedre enn føttene. Selv som går til Wright, gjorde han hodet… Big Bad John var å skyve forsvarere stille og trygt, som terminator. Det var rykter om at hans foreldre fikk feil adresse når jeg ønsket å gi den lille gutten i Rugby. Ivan Welshman var nådeløs til motstandere, og lagkamerater, og til den Britiske regjering: slå Berkowitz i “West ham”, i midten av den Gamle fast sette opp en kamp med Riksena, støttet IRA… Strykejern elektronisk oppdagelse felt en tåre bare én gang i det øyeblikket, da Vadim Evseev ga den Walisiske deres uforglemmelig Hei.

Blackburn var å trykke på, følelse av svakhet i et kraftig forsvar. Men det var ikke så lett. Fem gode forsvarere, som er berømt for uhemmet mot og seighet ikke spare noen i tredje kvartal av feltet. Onkel Bould ga et par klasser på nykommeren, Beatty, Adams og Dixon spiste Sherwood og Sutton. Vakten var i sjokk, og kunne ikke takle når hun blir reddet goalpost.

Unikt “Drunken defense” – Keown, Dixon, Adams, Bould eller seks år befestet tilnærminger til portene til Simen. Historien om fotball ikke en annen defensiv linje. Et eksempel for resten serveres som Tony “Mr. Arsenal” Adams – kaptein og leder av klubben, “the gunners” fra fødselen av. Det var rykter om at han ble beruset selv på offisielle kamper. I denne tilstanden, for et øyeblikk, vært en av de beste centreof verden. Høsten 1996 ble den store forsvarer tillatt alkoholisme (si, men først må han hadde å drikke for å få motet opp) og tanker om pensjonering. Han er overbevist om at Wenger neppe kom til team. Kaptein Fantastisk bodde i fotball for en ytterligere seks år.
Vi vil også anbefale: les her men dette webområdet sports betting Bwin og denne artikkelen sports betting Betsafe