Blake Ferguson lähempänä NSW State of Origin Muistelen Emerging Blues puheluun

Blake Ferguson on askeleen lähempänä State of Origin nostosta on nimetty Emerging NSW Blues joukkue. Sydney Roosters lakko ase oli merkittävä sisällyttäminen 17-vahvan kokoonpanolla paljastettiin linja Laurie Daley keskiviikkona.

He kokoontuvat ANZ Stadium lauantaina päivän mittainen leiri Daley toivoo antaa käsityksen siitä, mitä se tekee pelata alkuperä football.Jarryd Hayne irtisanoo spekulointi NRL tuotto Sydney Roosters Lue lisää

Ferguson – kuka soitti yhden Alkuperäinen peli 2013 – ihastuvat toisen mahdollisuuden.Hän on jo tehnyt suurimman osan NRL elinehto heittämä Roosters Tultuaan pakotetuksi (Nordicbet) pelistä koko 2014 kauden seurauksena tuomitseminen siveetöntä pahoinpitelystä.

Ferguson nauttinut tähtien 2015 Kukot keskuksena ja kallistuu käyttää klubin No1 Jersey tällä kaudella, joka korvaa Warriors rekrytoida Roger Tuivasa-Sheck. Hän voi vie NSW No1 jersey Josh Dugan mutta on jo kallistuu mahtumaan päälle siipi vajaatehoiset Will Hopoate.

Lunastustoimeksianto (Nordicbet) tarina myös kangaspuut Emerging Blues asevelvollisuuskutsunta Dylan Walker.Entinen South Sydney -lehtinen leikattiin klubin jälkeen sen jälkeen, kun hän oli valinnut tapahtuman, jossa hän ja Aaron Gray ryntäsivät sairaalaan syksyllä sikiöleikkauksen jälkeisen kipulääkityksen yliannostuksen vuoksi.

Walker voisi olla Blues No6 bolter, kun hän ilmaisee haluavansa pelata uuden klubin Manlyn kanssa.

Toinen merkittävä valinta on uusi Brisbanen rekrytointi James Roberts.Dally M keskus Vuoden jätti Gold Coast off-season, koska sopimus väärennös bungle ja liittyy Broncos jossa hän on asetettu täyttämään vapautuneen luotu eläkkeellä suuri Justin Hodges.

” Nämä kaverit ovat pelaajia, jotka ovat tietenkin (Nordicbet) erittäin lahjakas ja uskomme niillä on potentiaalia olla alkuperä pelaajia ”, Daley sanoi squad. ”Toivottavasti he saavat jotain pois leiristä, ja se tekee niistä päättänyt olla osa…alkuperävaltion sarjassa.”

Muita standouts kuuluvat Dally M Viisi kahdeksasosa Vuoden Blake Austin, Wests Tigers fullback James Tedesco ja Newcastlen Tariq Sims, jonka veli Korbin nimettiin Queenslandin Kehittyvien Alkuperäinen joukkue tiistaina.