Azt akarják, hogy javítja a hangulatot

Az olasz Anterselva indítja ma gyorsforgalmi versenyt a férfiak és a nők 41 vb Biatlon. A következő kilenc napon lesz 285 versenytársak 38 ország verseng 11 készlet érmet.

Szlovákiában juhotirolskom kilencedik központ képviselői, akik megpróbálják javítani a benyomást egy sikertelen tél. Végére a naptári év nevyjazdili képviselőinket a világbajnokság vagy egy pont. Januárig volt mi-van javulás. Háromszor harminc pontot szerezni predrala Martina Halinárová és egyszer Marek Matiaško.

Mátyáska ötödik ember állóképességi versenyt a torinói olimpián, de három pontot a 28. helyen a sprint Ruhpolding természetesen nem tudta kielégíteni.

Még Popradcan Pavol Hurajt gyötri.Bár a készítmény a futók képzett szakemberek, az eredmények a 2003/04 szezonban, amikor kétszer kapott SP dobogóra, azt nem tudja megállapítani. A szezonális maximum 33. A hely harcosok Pokljuka.

Még a fejét a szlovák Juraj biathletes Sanitra radikális fellendülés várható, de expedíció reméli előrelépni. „A nyomás az előző fakó elhelyezést, mindannyiunknak meg kell foglalkozni vele egyedül”, mondja Soňa Mihoková.

Ez az Anterselva volt a bennszülött Liptovský Hradek közel az érmeket a világbajnokság. Tizenkét évvel ezelőtt véget ért a sprint Negyedszer, amikor a bronz Niogretovú francia elvesztette 16 másodperc.

„Ezért van ez az olasz üdülőhely tanácsot, de most más a helyzet.Azt aligha várható ilyesmi. Megvan a célom, de nem beszél róla előre, „azt állította, 35 éves Mihoková.

A nemzeti konténerforgalom nők Milan Gašperčík lát legjobb megoldás a siker kitartás versenyeken.

„Ha közrefogják, lehet sikerül semmit. Remélem a hátsó a lélek és jó eredmény a relét. Hetedik az utolsó futam Ruhpolding volt elég tisztességes. Hasonló mi biztosan ismét felvenni azt. „

A mai sprint jelölték kvartett Gašperčík Halinárová, Mihoková, Gereková, Kalinová.

„Slezáková ki a kérdést, mert a betegség, ami megadta magát a Universiade Torinóban még nevystrábila.Sem Gereková nem teljesen egészséges, de el fog indulni.


A férfi kvartett áll testvérek Matiaškovci, Hurajt egy Šimočko. Edző Peter Zelinka még választani. És Mateja Kazára csökkent az influenza és hazatért Szlovákiába.

A legnagyobb kedvenc a világbajnokságot, ami tegnap megnyílt az olasz miniszterelnök Romano Prodi, unibet fogadás bónusz a norvég Ole Einar Bjørndalen expressz. Kilenc kezdődik a szezon szerzett hét győzelmet.

Ez tette őt csak a harmadik fordulóban világbajnokság Oberhof, ahol a sprint rosszul maszatos, és végül a harmincadik, de egy nappal később a harcos költözött az ötödik helyre.

Öt futam de hiányzott, ezért az ideiglenes sorrendben, amíg a következő világbajnokság a németek Michael Greis.Nem hiányzik az elején, és nem egyszer már korábban Bjørndalen vezető tíz pontot. Csak a német fiatalok vagy Rusi Jarošenko a Čerezovom tud vigyázni a meglepetés. Igaz, akkor meg Ole Einar nem a tartományban.

A női mezőnyben favoritiek sok. Erősségek kell unibet internetes fogadóirodák Nemky, francia, Norka Grubbenová vagy tanúk Oloffsonová. Együtt Nemko Henkel csak a kezdő területen, amely az adott évben sikerült nyerni három egyéni versenyben. Az MS

unibet fogadási bónuszt