AS Saint-Étienne – FK Qäbälä 1:0

krajdan

Gabala hoppas på ett allmänt bättre position än de till vänster i förra årets Europa League match att börja efter land St. Etienne blekna. Jag gick för tredje gången i rad gäster gjorde tomgång eftersom ett olyckligt självmål tjugo minuter före slutet Ricardinho nettas. Inhemska tack vare segrar i tabellen drog ut på Anderlecht och Mainz, och den tredje är bara tack värsta poäng.

Les Verts har inte ingått detta möte dåligt alls, det första skottförsök på mål skickade Monnet-Paquet, som redan ville i den 3: e minuten uppmärksamhet främst för att testa målvakt Bezotosného, och detta mål uppfylls till punkt och pricka. Även om gjorde mål så småningom segra, han var verkligen glad för att upptäcka att hans online spelobolag motståndare bland de tre polerna inte strikt ett visst intryck.

Gabala nepřicestovala att attackera Frankrike, tvärtom ville ta åtminstone oavgjort, så en solid försvarslinje har varit för henne, den viktigaste delen av spelet. Under en lång tid lyckades hon hålla sin rival från kroppen, upp till 27 minuter till nästa farligare slut fick han Veretout, men han styrde hans skott i sidan endast nätverk.

Även efter sin tur gjorde bild av spelet inte förändras mycket. Asse stegvis sökte en väg för öppningsmålet, ett större tryck på den azerbajdzjanska helhet, dock inte utvecklas. 53 minuter i tutovce verkade Roux, som fastnar närmare på vänster sida přihrával Saivet, men hemma Forvard slarvigt kastade bort en chans och skickade bollen först på marken utanför.

Den avgörande ögonblick i matchen hände i 70 minuter. Veretout värmde upp bitarna centrum någonstans utanför straffområdet till straffpunkten, där han försökte försvara Ricardinho, men han så småningom přizvedl huvudet bollen så illa när det utvidgas till långt sticka in sitt eget nät. Skulle kunna leda till att öka den inhemska Selnaes eller Saivet, men inget av dem träffade sin slut.